Om UGo

UGO gör privatleasing enkelt. 

UGO är en digital lösning som gör det möjligt att boka både bilen, däckbytet och servicen online. Lägg till att alla ska ha möjlighet att få välja bil oavsett var i landet man bor och vips så har du Sveriges smidigaste privatleasing. Vi erbjuder dessutom enbart el och hybridbilar så att vi tillsamman bidrar till att ladda för framtiden. 

Alla bilar. Hela Sverige. Alltid. 

Därför är UGO Privatleasing smidigast i Sverige

Med UGO slipper du bilförsäljare och kan i lugn och ro dra igång din leasingperiod helt själv. I månadsavgiften ingår försäkring, nybilsgaranti, service och vägassistans så det behöver du inte heller tänka på. Allt kommer på samma faktura för att göra det hela så enkelt som möjligt. Det enda som tillkommer är den årliga fordonsskatten och en engångsavgift från Transportstyrelsen.

Du väljer själv hur lång du vill att din leasingperiod ska vara 12, 18, 24 eller 36 månader. En årlig körsträcka på 1500 eller 2000 mil ingår (därefter 13 kronor/mil i övermilsdebitering).

När din bil är klar att levereras kan du hämta den var du vill på en av våra 80 utlämningställen i Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Dolda villkor och svårt att fatta vad det kostar? Inte med UGO

Vi gör det du kan för att du snabbt och tydligt ser vad som ingår i din månadskostnad. Vi har inga dolda villor eller kostnader - här kör vi med öppna kort. Med färre led mellan tillverkaren och dig vill vi att det både ska vara smidigt och kostnadseffektivt att välja att privatleasa med oss. Det ingår alltid vinterdäck, service och försäkring som bas.

Vill du ha extra servicepaket eller tillbehör så kan du lägga till det du behöver, så betalar du bara för det som passar dig. Personligt, men standardiserat kallar vi det.

Service som ingår och valbara tillägg

Med alla våra bilar ingår UGO Bas som innehåller allt du måste ha för att köra och nyttja bilen i Sverige året om. För dig som vill eller behöver mer, erbjuder vi våra extra servicepaket.

I UGO Däck+ ingår utöver vinterdäcken även däckskifte och däckhotell hos vår verkstadspartner Min bil. Väljer du UGO Service+ ser vi även till att sköta logistiken kring din service genom att hämta och lämna bilen där du är i Stockholms-området.

Som UGO kund får du

  • Alltid UGO Bas servicepaket

  • Valfri leasingperiod (12, 18, 24 eller 36 mån)

  • Inga oväntade kostnader

  • Upphämtning över hela Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder

  • Digital och personlig service 24/7

Vi är UGO och vår vision är att göra det enkelt för dig att ha egen bil

UGO ägs sedan ett år tillbaka av Ugonext Mobility AB. Tjänsten utvecklades som en del av bolaget Sumitomo Corporation och såldes därifrån till några av oss som har varit med och skapat UGO från början. 

Vårt mål var då och är fortfarande att skapa en kundfokuserat lösning för att leasa bil i Sverige och Norden. Som digitala och moderna människor som är vana vid att köpa och hantera det mesta av våra liv online, tycker vi att detta även borde inkludera våra fordon. Det kommer vi fortsätta att jobba för - på många sätt handlar det om att skapa en mer demokratisk, liberal och modern lösning för dagens och morgondagens kunder. 

//Christian Lystrup, VD Ugonext Mobility AB.