Om UGo

Det här är UGo - Sveriges smidigaste privatleasing

Du har nu hittat till Sveriges smidigaste privatleasing.

Vi på UGo tror på det digitala och har därför tagit fram en helt unik lösning för hur du leasar en bil. Du bokar den bil du vill ha på vår sajt, väljer hur lång du vill att leasingperioden ska vara och signerar sedan kontraktet direkt med BankID- sen är det bara att hämta ut bilen i någon av våra automatiserade POD:ar några dagar senare.

Eller, om det passar dig bättre få bilen levererat hem till dörren.

Därför är UGo Privatleasing smidigast i Sverige

Med UGo slipper du bilförsäljare och kan i lugn och ro dra igång din leasingperiod helt själv. I månadsavgiften ingår försäkring, nybilsgaranti, service och vägassistans så det behöver du inte heller tänka på. Allt kommer på samma faktura för att göra det hela så enkelt som möjligt. Det enda som tillkommer är den årliga fordonsskatten och en engångsavgift från Transportstyrelsen.

Du väljer själv hur lång du vill att din leasingperiod ska vara 12, 18, 24 eller 36 månader. En årlig körsträcka på 1500 eller 2000 mil ingår (därefter 13 kronor/mil i övermilsdebitering).

När din bil är beställd kan du hämta den efter bara 3 arbetsdagar! Detta sker i vår helt automatiserade och spännande POD. Väl på plats hämtar du ut bilen med ditt mobila BankID. Vill du hellre ha bilen levererad hem till dig så löser vi givetvis även detta.

Dolda villkor och svårt att fatta vad det kostar? Inte med UGo

Vi gör det du kan för att du snabbt och tydligt ser vad som ingår i din månadskostnad. Vi har inga dolda villor eller kostnader - här kör vi med öppna kort. Med färre led mellan tillverkaren och dig vill vi att det både ska vara smidigt och kostnadseffektivt att välja att privatleasa med oss. Det ingår alltid vinterdäck, service och försäkring som bas.

Vill du ha extra servicepaket eller tillbehör så kan du lägga till det du behöver, så betalar du bara för det som passar dig. Personligt, men standardiserat kallar vi det.

Service som ingår och valbara tillägg

Med alla våra bilar ingår UGo Bas som innehåller allt du måste ha för att köra och nyttja bilen i Sverige året om. För dig som vill eller behöver mer, erbjuder vi våra extra servicepaket.

I UGo Däck+ ingår utöver vinterdäcken även däckskifte och däckhotell hos vår verkstadspartner Min bil. Väljer du UGo Service+ ser vi även till att sköta logistiken kring din service genom att hämta och lämna bilen där du är i Stockholms-området.

Som UGo kund får du

  • Alltid UGo Bas servicepaket

  • Valfri leasingperiod (12, 18, 24 eller 36 mån)

  • Inga oväntade kostnader

  • Självupphämtning i POD

  • Hemleverans

  • 14 dagars ångerrätt

  • Digital och personlig service 24/7

Vi står bakom UGo och vill göra det smidigt att ha egen bil

Bakom UGo står SC Next Mobility som är en del av globala bolaget Sumitomo Corporation. Ett område som vårt moderbolag har fokuserat på de senaste åren är att hitta innovativa och funktionella mobilitetslösningar.

Våra systerbolag i Sverige Aimo Solution och Aimo Park är en del lösningen och UGo är riktat mot dig som inte bara behöver en bil då och då utan behöver bilen mer eller mindre hela tiden, men samtidigt vill ha ett modernt och smidigt ägande.